PRIMA SEDINTA GRATUIT!
PRIMA SEDINTA GRATUIT!
Group Training

Antrenamente de grup (clase) coordonate si supravegheate de 1-3 instructori. Intensitatea si programul de antrenament difera in functie de specificul clasei.


CLASA INTRO GRATUITA

Vrei sa incerci experienta MAGNUM OPUS, sa ne cunosti si sa iti faci o idee despre modul in care abordam lucrurile? Vrei sa incepi unul din programele pe care le oferim insa nu esti convins ca ti se potriveste? Pentru asta am conceput clasele INTRO.


CROSSFIT FOUNDATIONS

Programul Foundations este locul in care clientii nostri noi in CrossFit invata cum sa execute miscarile specifice si se familiarizeaza cu filozofia noastra de antrenament. Toate ridicarile majore si exercitiile de baza vor fi predate de la zero, cu un puternic accent pe eficienta si tehnicitatea miscarilor.


CROSSFIT

Cel mai complex program de antrenamente pe care il puteti gasi in industria fitness-ului pana in prezent. Specializarea CrossFit-ului este lipsa specializarii. Astfel, intentia este de a imbunatati toate laturile de dezvoltare si performanta fizica, mai exact: Anduranta, Stamina, Forta, Flexibilitatea, Puterea, Viteza, Coordonarea, Agilitatea, Echilibrul si Acuratetea.


CROSSFIT TEAM WOD

Antrenamente special structurate pentru lucrul in echipa sau cu partener. Imparte munca, dubleaza distractia. In cardrul claselor de CrossFit Team antrenamentele sunt concepute pentru a dezvolta spiritul de echipa si a inchega comunitatea.


CROSSFIT WEIGHTLIFTING BARBELL CLUB (HALTERE)

Te invitam sa iti dedici timp pentru a lucra la imbunatatire Fortei si Puterii tale folosind cele mai eficiente unelte create vreodata. Halterele. Vom lucra la imbunatatirea fortei cu ridicarile de baza: Back Squat, Overhead Press, Bench Press, Deadlift si Power Clean precum si cu cateva exercitii auxiliare precum Tractiunile si Ramaturile.


CROSSFIT STRONG

Program conceput pentru a-ti creste forta functionala. Complementar antrenamentelor de CrossFit, vei putea pune accent pe dezvoltarea elementelor si exercitiilor “atipice”. Acest program este potrivit tutror celor care doresc sa isi creasca functionalitatea corpului, in special forta.


BOOTCAMP

Clasele de Bootcamp, folosesc metodica de antrenament CrossFit, insa fara a face uz de ridicari olimpice si lucrul cu grutati mari. Se lucreaza intregul corp, folosind exercitii cu greutatea corpului precum si cu greutati (gantere, discuri, kettlebell).


CIRCUIT TRAINING

Antrenamente metabolice, intense, executate in stil circuit, cu precadere executate cu 1-2 gantere sau kettlebell precum si cu greutatea corpului, bara de tractiuni, coarda, battle ropes, trx sau inele.


FIZIO FIT

Program de fitness functional, postural si terapeutic. Antrenamente functionale executate la intensitate medie, adaptate in functie de nevoile tale.


YOGA & PILATES

Clasele de Yoga si Pilates sunt concepute complementar pregatirii fizice si antrenamentelor de fitness general, punand accent pe flexibilitate musculara si articulara, corectarea posturii si tonifierea musculaturii abdominale.


ACTIVE RECOVERY

Clase de stretching si instruire in utilizarea foam roller-ului, unde se pune accent pe cresterea flexibilitatii articulare si musculare, recuperarea dupa antrenamente sau cicluri de pregatire.


GYMNASTICS

Program dedicat dezvoltarii aptitudinilor de antrenament cu greutatea corpului. De la exercitiile de baza precum fandarile, flotarile, genuflexiunile sau exercitiile pentru abdomen, pana la elemente mai sofisticate precum tractiunile, lucrul la inele, paralele, mers si stat in maini sau cataratul pe funie.


ENDURANCE

Program conceput special pentru a creste capacitatea pulmonara si rezistenta cardio-vasculara, atat pentru cei care doresc sa isi creasca randamentul in cadrul claselor de CrossFit cat si pentru cei care doresc sa se pregateasca pentru activitati de anduranta precum semi-maratoane sau maratoane.


FIT KIDS

Acest program pune accentul pe dezvoltarea fizica prin jocuri si antrenamente specifice varstei. Cel mai important aspect, la aceste clase, ne intereseaza DISTRACTIA!


FIT LEGENDS

Acesta este un program de conditionare fizica si forta, special structurat pentru populatia mai in varsta, care nu se multumeste doar cu statul pe canapea pe masura ce imbatransec.


SCUTECE SI GANTERE

Acesta este un program de fitness postpartum creat special pentru a ajuta noile mamici si partenerii lor sa reia activitatea fizica intr-un mediu sigur, sa se conecteze si sa socializeze cu alti parinti precum si sa isi dezvolte forta si conditia fizica necesara pentru a-si sutine copii in crestere.


KARATE

Minte sanatoasa in corp sanatos. Antrenamentele de arte martiale dezvolta coordonarea neuromusculara de toate tipurile, viteza de reactie, agilitatea, puterea de concentrare, atentia, constientizarea corpului, increderea in fortele proprii, disciplina fizica si mentala.


OPEN GYM

La Magnum Opus CrossFit aveti posibilitatea sa participati la sesiuni de Open Gym, in doua variante: SUPRAVEGHEAT si NESUPRAVEGHEAT. In cadrul acestor sesiuni, participantii isi pot face antrenamentele proprii, pot studia diferite elemente tehnice pentru aprofundare, sau pot recupera un antrenament ratat.

Prima sedinta este gratuita

Programeaza-ti prima sedinta gratuita
si incearca antrenamentele Magnum OPUS!