PRIMA SEDINTA GRATUIT!
PRIMA SEDINTA GRATUIT!
Sesiuni Private

Antrenamente in regim Personal Training, unu la unu sau minigrup precum si servicii individuale precum Kinetoterapie, Masaj Terapeutic, de Relaxare, Anticelulitic sau Reflexoterapie. In aceasta categorie de servicii sunt incluse si Consultatiile Nutritionale si Dietoterapia.


PERSONAL TRAINING

Antrenamente individuale, structurate in functie de telurile stabilite, unde antrenorul tau te va ghida, motiva si monitoriza pe parcursul sedintelor, pana vei ajunge la telul propus.


PERFORMANCE (PREPARARE FIZICA)

Lucreaza alaturi de unul din antrenorii nostri pentru atingerea specifica a unor teluri de randament si performanta fizica. Fie ca este vorba de un semi-maraton, maraton, triatlon sau Iron Man, te poti pregati specific pentru a-ti mari performanta.


KINETOTERAPIE

Recuperare post accidentari sau post interventii chirurgicale. Eliminarea durerilor de spate provocate de diferite afectiuni ale colonei vertebrale. Gimnastica pre-natala si post-natala.


NUTRITIE SI DIETOTERAPIE

Consultatii nutritionale, meniuri personalizate si retete de gatit sanatos in functie de telurile propuse, de la slabit la cresterea masei musculare sau imbunatirea performantei fizice.


MASAJ

Masaj de relaxare, masaj terapeutic, reflexoterapia, drenajul limfatic …

Prima sedinta este gratuita

Programeaza-ti prima sedinta gratuita
si incearca antrenamentele Magnum OPUS!